Inscripcions obertes per la Marxa Corredor Verd del Vallès

Es farà el pròxim dissabte 24 d'octubre en dos recorreguts per l'Anella Verda de Terrassa

Marxa del Corredor Verd del Vallès.
Marxa del Corredor Verd del Vallès. | CMSC
Redacció
08 d'octubre del 2020
El pròxim dissabte 24 d'octubre torna la Marxa del Corredor Verd del Vallès (MCVV) del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC). Enguany se celebra la desena edició i ho fa amb la mateixa reivindicació de sempre: la protecció d’aquest corredor que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, tot resseguint en part l’Anella Verda de Terrassa.

Per fer-ho, tothom qui ho vulgui es pot inscriure a la cursa, en alguna de les dues modelitats que es faran: la caminada i la marxa nòrdica. Per qui opti per la segona opció, a la sortida de Sant Quirze del Vallès, els instructors faran una classe per conèixer l’estil de marxa nòrdica. Hi haurà també un servei de lloguer de bastons, eina imprescindible per a la correcta posició. Majoritàriament, l’itinerari transcorre per camins enmig del bosc i camps de conreu.

A més a més, també hi haurà dos recorreguts a escollir. D'una banda, l'tinerari convencional del Corredor Verd, de 21 km, entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès, a la fi de reivindicar camins tradicionals entre Sant Llorenç del Munt i Sant Cugat, i trepitjar part de la riera de la Bezuca. De l'altra, un itinerari més curt, de 10 km, entre Sant Quirze del Vallès i Sant Cugat, que coincideix amb la segona part de la MCVV.