El Mag Lari torna al Centre Cultural Terrassa amb «Dolce Vita»

El barceloní va exhaurir les entrades fa dos anys al mateix Centre Cultural i amb el mateix espectacle, ambientat en la bella Itàlia

El Mag Lari en una actuació
El Mag Lari en una actuació | Cedida
Redacció
23 d'octubre del 2020
El Mag Lari vol repetir l'èxit de les dues darreres vegades que ha trepitjat el Centre Cultural Terrassa: el 2012 amb Splenda i el 2017 amb Dolce Vita, el mateix espectacle que presenta aquest vespre del divendres 23 d'octubre. La funció, inspirada en la bella Itàlia, combina la màgia i la diversió amb l'humor característic i personal del Mag Lari. Amb diversos jocs de mans ambientats en paisatges italians, Lari ens ofereix una representació inspirada en la pel·lícula Dolce vita i també en el hit musical de Ryan Paris. 

Es tracta d'un espectacle amè i divertit que utilitza els tòpics italians més coneguts perquè el Mag Lari pugui mostrar tot el seu repertori de showman. La música, la il·luminació i el vestuari completen aquesta funció que es podrà gaudir ben aviat al Centre Cultural.

Josep Maria Lari (Mag Lari) és il·lusionista des de fa gairebé 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d’altres. Encara ara Splenda és l’espectacle de màgia de més gran format que s’ha produït mai al país.

El que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa que té, sumada a la seva faceta de mag-showman han fet que hagi creat una manera especial i peculiar de fer màgia. Després d'haver fet més de 2.500 funcions, el mag de Vilaplana ha rebut premis com l'Arc o el Dos Butaques, guardons que donen valor a la seva carrera.