Es dispara el nombre de grups escolars confinats a Terrassa: passa de 42 a 57 en 24 hores

Hi ha més de 1.500 alumnes de 30 escoles egarenques afectats per la mesura

Les classes on es detecten casos han de tancar durant 10 dies.
Les classes on es detecten casos han de tancar durant 10 dies. | Gemma Sánchez/ACN
Redacció
08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:05h
La xifra de grups escolars a Terrassa ha experimentat una dràstica pujada en les darreres 24 hores. Si aquest dimecres eren 42, aquest dijous ja en són 57. Hi podria influir el fet que, a diferència d'altres dies, tan sols una classe reprèn l'activitat presencial després de la quarantena obligatòria, un grup de secundària de l'escola Bisbat d'Ègara.

Actualment a Terrassa hi ha 31 grups de secundària aïllats: sis a l'IES Can Jofresa, tres a l'IES Terrassa, dos al Cavall Bernat, Can Roca, Tecnos, Santa Eulàlia, Montserrat Roig i Blanxart, i una classe a les Aimerigues, a Creixen, El Cim, Escola Pia, Joaquima de Vedruna, Mare de Déu del Carme, Nicolau Copèrnic, Pere Viver i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha 22 grups confinats: tres a l'Abat Marcet, dos a l'Agustí Bartra, l'escola França, Ramon y Cajal i Roc Alabern, i una classe al Vallès, l'Escola Pia, Font de l'Alba, El Cim, la Nova Electra, Mare de Déu del Carme, Ponent, Roser Capdevila, Salvador Vinyals i Tecnos.

D'altra banda, l'escola de Formació Professional Sant Llàtzer té un grup tancat, com és el cas de l'escola d'educació especial Crespinell, que en té dos a secundària i un al curs de formació laboral per a persones amb discapacitats diverses.