Terrassa s'estalvia 15.000 euros en els tres primers mesos de la notificació electrònica

Aquesta nova manera d'avisar de determinats pagaments ha permès deixar enrere la tradicional notificació amb paper

per La Torre, 9 d'octubre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La implementació de la notificació electrònica ha permès a l'Ajuntament de Terrassa estalviar 15.000 euros en els primers tres mesos de funcionament. El Consistori va eliminar el passat juliol les notificacions en paper relatives a pagaments de tributs i altres ingressos de dret públic, substituint-les per avisos electrònics. Aquestes notificacions van adreçades a persones obligades per llei a rebre-les per canals digitals. 

El sistema que realitza aquests avisos és l'e-NOTUM, que està a disposició de tots els ens públics. Des del juliol fins el setembre s'han enviat prop de 6.000 notificacions, fet que ha provocat que l'Ajuntament s'hagi estalviat fins a 15.000 euros i hagi reduït notablement el consum de paper. A més, aquest sistema també aporta beneficis per la ciutadania, ja que permet consultar les notificacions disponibles, gestionar rebuts i obtenir justificants i certificats, tot de franc i sense haver-se de desplaçar. Per donar-se d'alta al servei e-NOTUM només cal demanar-ho dins de "la meva carpeta" a la web de la Seu Electrònica.


 

 

Participació