La nova Oficina d'Informació a la Gent Gran de Terrassa obrirà el pròxim 15 d'octubre

L'atenció presencial serà, de moment, amb cita prèvia a causa de les restriccions per la pandèmia

La Torre
08 d'octubre del 2020
L'Oficina d'Informació a la Gent Gran de Terrassa obrirà les seves portes el pròxim 15 d'octubre, tal com ha confirmat la regidora de Gent Gran Mónica Polo. Aquesta oficina estarà situada al complex municipal Els Telers, al carrer de Sant Leopold. L'edifici acull també el Servei de Promoció de la Gent Gran i el Casal Municipal de Gent Gran Anna Murià. 

La nova oficina està adreçada a tota la ciutadania de més de 65 anys, amb la voluntat d'esdevenir un espai on les persones grans puguin adreçar-s'hi per qualsevol qüestió. A més, l'Oficina facilitarà als seus usuaris la derivació dels seus casos a altres organismes, si s'escau, i farà un seguiment d'aquests per confirmar que la demanda ha arribat.

Tot i que l'atenció presencial de moment serà amb cita prèvia, es tracta d'una manera per obtenir més informació sobre les necessitats i les inquietuds de la gent gran de la ciutat. D'aquesta manera l'ajuntament podrà adaptar l'oferta de recursos i serveis destinats a aquest segment de la població. L'horari d'atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i els dimecres a la tarda de 16 a 19 h. El telèfon de l'Oficina és 937397095 i el correu electrònic informació[email protected].

En els pròxims dies des de l'Ajuntament s'enviaran cartes a aquelles persones de més de 70 anys que viuen soles o amb una altra persona major de 70, per fer-li's saber la posada en marxa de l'Oficina. 

Mes de la gent gran

A la mateixa roda de premsa Mónica Polo ha aprofitat per presentar el Mes de la Gent Gran 2020, que enguany s'ha hagut de reduïr i adaptar per la Covid-19. Aquest any l'esdeveniment constarà de sis actes, tres d'ells presencials: el dia 15 la inauguració de l'Oficina, el 16 passejades en bicicleta adaptada i el 18 una visita guiada al Cementiri Municipal. La resta d'actes es faran de manera online: xerrada sobre envelliment i diversitat sexual, xerrada sobre envelliment conscient i la publicació d'imatges de persones retrobades després del confinament.