Més de 1.300 alumnes i professors de 27 escoles de Terrassa es mantenen confinats per casos de Covid-19

42 classes segueixen tancades després de la reincorporació de 12 aquest dimecres

Hi ha 42 grups escolars confinats a Terrassa.
Hi ha 42 grups escolars confinats a Terrassa. | Blanca Blay/ACN
Redacció
07 d'octubre del 2020
42 grups escolars es mantenen aïllats a Terrassa per casos de Covid-19, la mateixa xifra que aquest dimarts. En les últimes hores s'han reincorporat 12 grups i 12 més han estat confinats. Segons dades de l'Ajuntament, a la ciutat hi ha 27 escoles amb aules tancades, mesura que afecta 1.322 alumnes i docents, segons Educació.

Les classes que reprenen l'activitat presencial després de la quarantena obligatòria són quatre grups de secundària (Can Jofresa, Joaquima de Vedruna, Sagrat Cor i Santa Eulàlia) i vuit d'infantil i primària (Andersen, França, Escola Pia, Joan Marquès, Pau Vila, Roc Alabern i dos del Serra de l'Obac).

D'altra banda, els 24 grups de secundària confinats són cinc de l'IES Can Jofresa, dos del Blanxart, Montserrat Roig, Tecnos, el Santa Eulàlia, i un de Can Roca, Cavall Bernat, Cingle, El Cim, l'Escola Pia, el Joaquima de Vedruna, el Mare de Déu del Carme, Nicolau Copèrnic, Pere Vivers, IES Terrassa i Vedruna Vall.

Els 18 grups tancats a infantil i primària són tres a l'Abat Marcet, dos a l'Agustí Bartra, l'escola França i a l'Escola Pia, i un al Font de l'Alba, Mare de Déu del Carme, Ponent, Ramón y Cajal, Roc Alabern, Roser Capdevila, Salvador Vinyals, El Vallès, i Bisbat d'Ègara.