Cultura

Carles Sans presenta «Per fi sol!», un monòleg que descobreix anècdotes de Tricicle

L'actor badaloní, ara que Tricicle es pren un descans indefinit, torna als escenaris amb una representació que parla d'anècdotes i secrets del famós grup

per LaTorre , Terrassa, 7 d'octubre de 2020 a les 12:00 |


Carles Sans presenta el proper 17 d'octubre al Centre Cultural de Terrassa Per fi sol, un monòleg que parla dels millors moments de Tricicle, grup teatral el qual va fundar. Després de 40 anys, la companyia es separa i Sans torna als escenaris amb el que es podria considerar un 'making of' de Triciclededicat a totes aquelles persones que han seguit el grup arreu.


Es tracta d'un espectacle on repassarà les seves milors anècdotes professionals i personals, ideal per aquell públic que ha viscut la trajectòria de l'actor i, en conseqüència, de Tricicle. Per fi sol! no és només un monòleg, és un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través dels gestos i la paraula de Carles Sans, que aconsegueix empatitzar amb els espectadors.

Carles Sans neix a Badalona l'any 1955. Estudia Dret, però en un moment donat decideix abandonar la carrera per a ingressar en l’Institut del Teatre de Barcelona, i dedicar-se més en cos que en ànima al món de l’espectacle. Durant els seus últims quaranta anys ha fundat Tricicle, ha interpretat i dirigit al costat de Joan Gràcia i Paco Mir deu reeixits espectacles.

 

Participació