42 grups escolars de Terrassa es mantenen tancats tot i la reincorporació de 31 en les últimes hores

Des de divendres s'han aïllat una vintena de classes

42 classes es mantenen tancades a Terrassa.
42 classes es mantenen tancades a Terrassa. | Jaume Ventura
NacióDigital
06 d'octubre del 2020
Actualitzat el 07 d'octubre a les 9:57h
El nombre de grups escolars confinats a Terrassa ha experimentat una gran davallada aquest dimarts i se situa en 42 després que 31 d'aquests s'hagin reincorporat a l'aula en les darreres hores. Tot i el descens, durant el cap de setmana se n'han confinat una vintena, i és que el divendres les aules tancades eren 52. Dels grups que tornen, 14 són de secundària, 15 d'infantil i dos de les escoles bressol Coloraines i Soleia.

Les classes d'infantil, primària i secundària que tornen a l'activitat presencial són: tres de les Aimerigues, dos del Sagrat Cor, Santa Eulàlia, Torre del Palau, Sagrat Cor, Antoni Ubach, Enxaneta, El Vallès, Les Arenes i Mare de Déu del Carme. També es reincorporen un grup de Can Jofresa, Edgar, Montserrat Roig, Pere Viver, IES Terrassa, Lanaspa-Giralt, Montserrat, Sagrat Cor, Sant Llorenç del Munt i Ramón y Cajal.

D'altra banda, hi ha 24 grups confinats a secundària: sis a Can Jofresa, tres a Santa Eulàlia, dos a Joaquima de Vedruna, Blanxart i Tecnos, i un a Can Roca, Cavall Bernat, Cingle, Escola Pia, Montserrat Roig, Nicolau Copèrnic, Pere Viver, Sagrat Cor i Vedruna-Vall.

Les classes tancades a infantil a primària són 18: dues a l'Agustí Bartra, l'Escola Pia i al Serra de l'Obac, i un a l'Abat Marcet, Andersen, Bisbat d'Ègara, Font de l'Alba, França, Joan Marquès Casals, Mare de Déu del Carme, Pau Vila, Ponent, Ramón y Cajal, Roc Alabern, Salvador Vinyals i Serra de l'Obac.