DADES

Terrassa suma un 35% de les escoles amb grups confinats del Vallès Occidental

És la ciutat amb més centres afectats del Vallès Occidental, amb 37, per davant de Sabadell, que en té 25, i Sant Cugat, amb 12

per Sergi Baixas , 1 d'octubre de 2020 a les 19:00 |
Entrades a les escoles amb gel desinfectant. | ACN
Els grups escolars confinats al Vallès Occidental continuen augmentant des de l'inici del curs escolar ara farà ja tres setmanes. Segons les últimes dades recollides pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ja hi ha 143 grups afectats repartits en 105 centres educatius diferents de la comarca. 

Aquestes xifres es tradueixen en un total de 3.253 persones de la comunitat educativa havent de complir el nou confinament prescriptiu de 10 dies, la immensa majoria alumnes. Uns confinaments que es deuen als casos de Covid-19 diagnosticats a les aules des de la represa escolar a principis de setembre.Pel que fa al nombre total de centres educatius afectats a les principals ciutats del Vallès Occidental, Terrassa en suma 37, Sabadell 25, Sant Cugat 12 i Rubí 7. També en registren: Cerdanyola del Vallès (3), Sant Quirze (3), Sentmenat (3), Ripollet (2), Montcada i Reixac (2), Palau-solità i Plegamans (2), Barberà del Vallès (2), Polinyà (2), Badia (2), Viladecavalls (1), Vacarisses (1) i Santa Perpètua de Mogoda (1).


A continuació pots consultar les dades de la situació de la Covid-19 als centres escolars d'arreu de Catalunya: 

Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 19 d'octubre, amb informació del Departament d'Educació (hi poden haver retards i, per tant, faltar-hi aules confinades).
Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 


 

Participació