Tornada a les Aules

49 classes de 37 escoles de Terrassa es mantenen tancades per casos de Covid-19

La xifra cau lleugerament després que vuit grups s'hagin reincorporat en les últimes hores

per Redacció, 1 d'octubre de 2020 a les 09:30 |
Uns 950 alumnes es mantenen confinats a Terrassa. | Blanca Blay/ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Si dimecres hi havia almenys 52 grups escolars confinats a Terrassa, aquest dijous la xifra baixava fins a les 49. D'aquesta manera, malgrat que vuit classes han reprès l'activitat després de la quarantena obligatòria, cinc han hagut de tancar per positius de Covid-19. Segons l'Ajuntament de Terrassa, hi ha 37 centres afectats. Educació xifra en uns 950 els alumnes afectats.


Els grups que es reincorporen després de l'aïllament formen part de l'IES Terrassa i les escoles Isaac Peral, Liceo Egara, Sant Josep, tres classes del Cim i una de l'escola d'educació especial Fàtima. Aquesta setmana, fins a 34 grups escolars de la ciutat han tornat a l'escola.

En total, a la ciutat hi ha 19 classes de secundària tancades, que corresponen a Can Jofresa, amb quatre, Cavall Bernat, Les Aimerigues, Sagrat Cor, Torre del Palau, tots ells amb dos, i l'Edgar, Santa Eulàlia, Pere Viver, IES Terrassa, Montserrat Roig, Nicolau Copèrnic i Joaquima de Vedruna.


D'altra banda, els grups d'infantil i primària confinats ascendeixen a 28: l'Agustí Bartra en té tres, El Vallès, Les Arenes i el Mare de Déu del Carme en tenen dos, i els següents en tenen un: El Cim, Bisbat d'Ègara, Creixen, Enxaneta, Escola Pia, Joan Marquès, Lanaspa-Giralt, Montserrat, Pau Vila, Pere Viver, Ramón y Cajal, Roc Alabern, Roser Capdevila, Sagrat Cor, Salvador Vinyals, Sant Domènec Savio, Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac. Les escoles bressol Soleia i Coloraines compten amb dos grups confinats cada un.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 

 

Participació