49 classes de 37 escoles de Terrassa es mantenen tancades per casos de Covid-19

La xifra cau lleugerament després que vuit grups s'hagin reincorporat en les últimes hores

Uns 950 alumnes es mantenen confinats a Terrassa.
Uns 950 alumnes es mantenen confinats a Terrassa. | Blanca Blay/ACN
Redacció
01 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:48h
Si dimecres hi havia almenys 52 grups escolars confinats a Terrassa, aquest dijous la xifra baixava fins a les 49. D'aquesta manera, malgrat que vuit classes han reprès l'activitat després de la quarantena obligatòria, cinc han hagut de tancar per positius de Covid-19. Segons l'Ajuntament de Terrassa, hi ha 37 centres afectats. Educació xifra en uns 950 els alumnes afectats.

Els grups que es reincorporen després de l'aïllament formen part de l'IES Terrassa i les escoles Isaac Peral, Liceo Egara, Sant Josep, tres classes del Cim i una de l'escola d'educació especial Fàtima. Aquesta setmana, fins a 34 grups escolars de la ciutat han tornat a l'escola.

En total, a la ciutat hi ha 19 classes de secundària tancades, que corresponen a Can Jofresa, amb quatre, Cavall Bernat, Les Aimerigues, Sagrat Cor, Torre del Palau, tots ells amb dos, i l'Edgar, Santa Eulàlia, Pere Viver, IES Terrassa, Montserrat Roig, Nicolau Copèrnic i Joaquima de Vedruna.

D'altra banda, els grups d'infantil i primària confinats ascendeixen a 28: l'Agustí Bartra en té tres, El Vallès, Les Arenes i el Mare de Déu del Carme en tenen dos, i els següents en tenen un: El Cim, Bisbat d'Ègara, Creixen, Enxaneta, Escola Pia, Joan Marquès, Lanaspa-Giralt, Montserrat, Pau Vila, Pere Viver, Ramón y Cajal, Roc Alabern, Roser Capdevila, Sagrat Cor, Salvador Vinyals, Sant Domènec Savio, Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac. Les escoles bressol Soleia i Coloraines compten amb dos grups confinats cada un.