Terrassa desinfecta parcs infantils i demana fer-ne un ús responsable

Des d'aquest cap de setmana, 50 d'aquests espais es netegen cada tres dies, en horari nocturn, amb un sistema de polvorització a pressió amb un producte higienitzant

NacióDigital
30 de setembre del 2020
L'Ajuntament de Terrassa ha contractat una empresa externa per incrementar la neteja de parcs infantils de la ciutat. Des del passat cap de setmana, els efectius desplegats treballen en la neteja de 50 d'aquests espais a la ciutat amb la intenció de reduir el risc de contagi de la Covid-19 a les àrees d'esbarjo.

Les intervencions es duen a terme en horari nocturn, i es basen en un sistema de polvorització a pressió amb un producte higienitzant. Fonts municipals expliquen que la intenció és desinfectar cada un dels parcs cada tres dies. Al mateix temps, operaris municipals treballa en el manteniment i neteja de papereres, jardins i mobiliari urbà.
 

La desinfecció es duu a terme de nit i cada tres dies. Foto: Ajuntament de Terrassa


D'altra banda, el Consistori recomana a les famílies evitar les aglomeracions en aquestes zones, limitar l'ús a un periode inferior a l'habitual, buscar activitats alternatives sense per reduir al mínim el contacte amb els elements dels parcs, utilitzar sempre que es pugui el mateix parc, mantenir la distància interpersonal amb infants d'altres grups, utilitzar mascareta des dels sis anys, evitar menjar i beure al parc i limitar l'acompanyament de cada infant a un adult.