Tornada a les aules

Almenys 52 grups escolars i més de 1.000 alumnes es mantenen confinats a Terrassa

Nou classes han tancat en les últimes hores i 11 han tornat aquest dimecres a l'escola després de la quarantena

per Redacció, 30 de setembre de 2020 a les 10:15 |
18 grups de secundària, 31 de primària i infantil, dos d'escola bressol i un d'educació especial es troben confinats a Terrassa. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
52 grups escolars d'escoles de Terrassa es mantenen tancats per casos de Covid-19 a l'aula. És un descens de tres respecte al dia anterior, després que en les últimes 24 hores s'han confinat nou noves classes però 11 hagin tornat a l'aula. Segons les dades d'Educació hi ha 1.080 persones aïllades entre alumnes i docents. En total, a la ciutat hi ha 1.500 grups escolars i prop de 40.000 alumnes.

Actualment, doncs, hi ha 18 grups de secundària confinats: tres a Can Jofresa, dos a Cavall Bernat, les Aimerigues, Pere Viver, Sagrat Cor, IES Terrassa i Torre del palau, i un grup a Nicolau Copèrnic, Santa Eulàlia i a l'escola Edgar. 


D'altra banda, n'hi ha 31 de primària i infantil: n'hi ha tres a l'Agustí Bartra i El Cim, dos al Liceo Egara, El Vallès i Les Arenes, i un grup a Creixen, Isaac Peral, Enxaneta, Joan Marquès, Mare de Déu del Carme, Montserrat, Pere Viver, Roser Capdevila, Sagrat Cor, Salvador Vinyals, Sant Domènec, Sant Llorenç del Munt, Serrra de l'Obac, Ramon y Cajal, Lanaspa, Pau Vila i Escola Pia.

També es manté un grup aïllat a l'escola d'educació especial Fàtima i a les escoles bressol Coloraines i Soleia.


D'altra banda, després que aquest dimarts 15 grups escolars de la ciutat tornessin a l'aula un cop complerta la quarantena obligatòria, aquest dimecres ha estat el torn d'11 més, pel que 26 classes de la ciutat ja han reprès l'activitat presencial aquesta setmana. Així doncs, aquest dimecres es reincorporen tres grups de l'escola Abat Marcet, dos grups a Creixen i el Mont Perdut, El Vallès i el Petit Estel- La Nova, i un grup del Marià Galí i el Montserrat.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 15 d'octubre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

Participació