Almenys 52 grups escolars i més de 1.000 alumnes es mantenen confinats a Terrassa

Nou classes han tancat en les últimes hores i 11 han tornat aquest dimecres a l'escola després de la quarantena

18 grups de secundària, 31 de primària i infantil, dos d'escola bressol i un d'educació especial es troben confinats a Terrassa.
18 grups de secundària, 31 de primària i infantil, dos d'escola bressol i un d'educació especial es troben confinats a Terrassa. | ACN
Redacció
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:53h
52 grups escolars d'escoles de Terrassa es mantenen tancats per casos de Covid-19 a l'aula. És un descens de tres respecte al dia anterior, després que en les últimes 24 hores s'han confinat nou noves classes però 11 hagin tornat a l'aula. Segons les dades d'Educació hi ha 1.080 persones aïllades entre alumnes i docents. En total, a la ciutat hi ha 1.500 grups escolars i prop de 40.000 alumnes.

Actualment, doncs, hi ha 18 grups de secundària confinats: tres a Can Jofresa, dos a Cavall Bernat, les Aimerigues, Pere Viver, Sagrat Cor, IES Terrassa i Torre del palau, i un grup a Nicolau Copèrnic, Santa Eulàlia i a l'escola Edgar. 

D'altra banda, n'hi ha 31 de primària i infantil: n'hi ha tres a l'Agustí Bartra i El Cim, dos al Liceo Egara, El Vallès i Les Arenes, i un grup a Creixen, Isaac Peral, Enxaneta, Joan Marquès, Mare de Déu del Carme, Montserrat, Pere Viver, Roser Capdevila, Sagrat Cor, Salvador Vinyals, Sant Domènec, Sant Llorenç del Munt, Serrra de l'Obac, Ramon y Cajal, Lanaspa, Pau Vila i Escola Pia.

També es manté un grup aïllat a l'escola d'educació especial Fàtima i a les escoles bressol Coloraines i Soleia.

D'altra banda, després que aquest dimarts 15 grups escolars de la ciutat tornessin a l'aula un cop complerta la quarantena obligatòria, aquest dimecres ha estat el torn d'11 més, pel que 26 classes de la ciutat ja han reprès l'activitat presencial aquesta setmana. Així doncs, aquest dimecres es reincorporen tres grups de l'escola Abat Marcet, dos grups a Creixen i el Mont Perdut, El Vallès i el Petit Estel- La Nova, i un grup del Marià Galí i el Montserrat.