Els Mossos identifiquen el detingut per les protestes a Terrassa després de registrar el seu mòbil sota ordre judicial

Des de la seva detenció aquest dilluns al vespre, l'home es negava a prestar les seves dades personals

Anna Mira/Marc Solé
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:40h
La BRIMO després al de l'autopista C-58 contra la inhabilitació de Torra.
La BRIMO després al de l'autopista C-58 contra la inhabilitació de Torra. | Anna Mira
Els Mossos han aconseguit finalment, aquest dimarts al matí, identificar el detingut aquest dilluns durant les protestes a Terrassa per la inhabilitació de Quim Torra. Tal com confirmava el CDR de Terrassa a LaTorre, l'home, que va participar en el tall de la C-58, s'havia negat a donar les seves dades personals en tot moment.

Fonts pròximes a l'implicat han confirmat ara que els agents han aconseguit les seves dades  després de registrar el seu telèfon personal sota ordre judicial. Ara, espera ser cridat de nou a declarar i, tal com ha pogut conèixer aquest mitjà, el seu entorn creu que podria ser demà. Mentrestant, l'advocat Jaume Sales continua conduint l'assistència jurídica del manifestant.

Aquest matí, després de passar la nit a dependències policials, l'home seguia arrestat i la jutgessa ha rebutjat prendre-li declaració després que aquest es negués a identificar-se. Per això, ha estat traslladat de volta a comissaria de la carretera de Mossos, on finalment se l'ha reconegut per la via mencionada.