15 classes de Terrassa reobren després de la quarantena però el nombre de grups confinats s'eleva a 54

1.200 persones segueixen aïllades entre alumnes i docents

15 classes tornen aquest dimarts a l'escola a Terrassa després de la quarantena.
15 classes tornen aquest dimarts a l'escola a Terrassa després de la quarantena. | ACN / J. Marsal
Redacció
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:39h
Quinze grups escolars de Terrassa tornen aquest dimarts a les escoles després de complir amb la quarantena obligatòria en cas de positius a l'aula. Es tracta d'11 grups de primària (tres de la Nova Electra, dos de l'Agustí Bartra, Maria Auxiliadora i Ponent i un a l'escola Delta i Sala i Badrinas) i quatre grups de secundària de les escoles Cingle, Salesians, Tecnos i Vedruna-Vall.

Tot i això, si aquest dilluns la xifra d'aules tancades era de 48, aquest dimarts és de 54. 36 són de primària, 15 de l'educació secundària obligatòria (ESO), dues de les escoles bressol Coloraines i Soleia i un a l'escola d'educació especial Fàtima. Segons les dades proporcionades per Educació, hi ha més de 100 positius relacionats amb l'àmbit educatiu a la ciutat, on hi ha unes 1.200 persones confinades entre alumnes i docents.

Els centres escolars amb classes de secundària aïllades són: l'escola Creixen, Nicolau Copèrnic i Mont Perdut amb una cada una, i Can Jofresa, Les Aimerigues, Cavall Bernal, Pere Viver, Sagrat Cor i IES Terrassa amb dues cada un.

Les escoles amb grups de primària i infantil confinats són: El Vallès, amb quatre grups, l'Abat Marcet, Agustí Bartra i El Cim, amb tres cada un, el Liceo Egara, Les Arenes, Montserrat i Petit Estel-La Nova, amb dos cada un, i un grup confinat a l'Enxaneta, Bisbat d'Ègara, Creixen, Isaac Peral, Joan Marquès, Mare de Déu del Carme, Marià Galí, Pere Viver, Roser Capdevila, Sagrat Cor, Salvador Vinyals, Sant Domènec Savio, Sant Josep, Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac.