coronavirus

48 classes de 27 escoles de Terrassa, confinades per casos de Covid-19

Hi ha un miler d'alumnes a casa

per Marc Solé, Terrassa | 28 de setembre de 2020 a les 13:11 |
Un miler d'alumnes es troben confinats a Terrassa. | Abril Ballesteros
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nombre de grups escolars i alumnes aïllats entre les escoles de Terrassa segueix a l'alça. Si aquest divendres hi havia 37 classes afectades, aquest dilluns la xifra arribava a 48. Hi ha 25 escoles amb estudiants confinats, que sumen, segons Educació, un total de 1.001 alumnes de la ciutat complint la quarantena per casos de Covid-19 a l'aula.

En concret, hi ha grups confinats a: Institut Escola Pere Viver (2), Maria Auxiliadora (2), Institut de Terrassa (2), Institut Les Aimerigues (2), Escola Abat Marcet (3), Institut Escola Sala i Badrinas (1), CEE Fàtima (1), Sant Josep (1), Delta (1), Escola El Vallès (2), Escola Mare de Déu de Montserrat (2), Escola Serra de l'Obac (1), Cultura Pràctica (2), Escola Marià Galí Guix (1), Escola La Nova Electra (3), Escola Ponent (2), Vedruna Vall Terrassa (1), Cingle (1), Egara (2), Escola Agustí Bartra (3), Tecnos (1), Sant Domènec Savio (2), Petit Estel - La Nova (2), Salvador Vinyals (1), Roser Capdevila (1), Nicolau Copèrnic (1) i Exaneta (1)


D'altra banda a Matadepera consten dos grups a l'escola la Ginesta i un al Montcau-La Mola. L'Institut de Viladecavalls també té un grup amb coronavirus. 


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 15 d'octubre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

 

Participació