Viladecavalls construirà un consultori mèdic especialitzat en l'atenció a la gent gran

L'espai tindrà una sola planta per facilitar l'accés als usuaris amb mobilitat reduïda i costàra prop de 700.000 euros

Redacció
28 de setembre del 2020

L'Ajuntament de Viladecavalls construirà un nou consultori mèdic al centre del poble i especialitzat en l'atenció a la gent gran. El projecte es durà a terme gràcies a un programa d'inversions de la Diputació de Barcrlona i tindrà un pressupost de 692.000 euros.

L’edifici s’ubicarà entre el carrer Francesc Macià i camí de Can Sanahuja en un espai conegut com a camp de la Plana. Tindrà una estructura d'una sola planta per facilitar l'accés als usuaris amb mobilitat reduïda. A més, disposarà de tres espais de consulta: sala d’espera, sala de serveis especialitzats per a la gent gran i sala polivalent.

Les obres esc completaran amb el condicionament de l'entorn del nou complex, amb què es connectarà el camí de Can Sanahuja amb el carrer Francesc Macià a través de camins i espais de passeig i esbarjo, tal com informa el Consistori. 

D’altra banda, l’Ajuntament estudia juntament amb CatSalut les condicions per a la reobertura de l'únic consultori mèdic de Viladecavalls, tancat en els últims mesos a causa de la pandèmia. Les instal·lacions haurien de tornar a funcionar aquest octubre, i pròximament, segons fonts municipals, se'n anunciaran els detalls.