Medi ambient

Ullastrell engega avui la recollida d'escombraries porta a porta i sense contenidors

S'han repartit cubells a comerços i empreses

per LaTorre, 14 d'octubre de 2020 a les 09:00 |
Cubells que es repartiran a partir de la setmana que ve a comerços, empreses i particulars | Ajuntament d'Ullastrell
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ullastrell ha implantat el sistema de recollida de residus "porta a porta" que funciona a partir d'avui, 14 d'octubre. En les darreres setmanes, s'ha repartit un butlletí als habitatges del poble i s'han fet formacions sobre el tema al personal municipal i electe. A més, els veïns han rebut una carta informativa sobre les formacions i la recollida de cubells que tindran lloc la setmana que ve.

A partir de dilluns 28 de setembre, es van repartir els cubells als comerços i empreses. El 30 de setembre a la tarda i el 3 d'octubre, tant al matí com a la tarda, es van dur a terme jornades formatives presencials per a la població. L'1 d'octubre es van fer formacions telemàtiques, tant al matí com a la tarda.   D'altra banda, aquest dimarts es van retirar tots els contenidors del poble, i aquest vespre s'engega el servei de revollida de residus "porta a porta".

Es tracta d'un sistema instaurat a Matadepera, Palau-Solità i Plegamans i Vacarisses, així com a gairebé 200 municipis de Catalunya. En aquestes tres poblacions, les dades del 2019 van ser del 92%, 82% i 75%, mentre que a la resta de municipis amb sistema de recollida amb contenidor, la correcta divisió de residus és del 41%.

 

 

Participació