Ullastrell engega la recollida de residus «porta a porta» el 14 d'octubre

A partir de dilluns, es repartiran cubells a comerços i empreses i es faran formacions presencials i en línia per a la població

LaTorre
26 de setembre del 2020
Cubells que es repartiran a partir de la setmana que ve a comerços, empreses i particulars
Cubells que es repartiran a partir de la setmana que ve a comerços, empreses i particulars | Ajuntament d'Ullastrell

Ullastrell ha implantat el sistema de recollida de residus "porta a porta" que funcionarà a partir del 14 d'octubre. En les darreres setmanes, s'ha repartit un butlletí als habitatges del poble i s'han fet formacions sobre el tema al personal municipal i electe. A més, els veïns han rebut una carta informativa sobre les formacions i la recollida de cubells que tindran lloc la setmana que ve.

A partir de dilluns 28 de setembre, es repartiran els cubells als comerços i empreses. El 30 de setembre a la tarda i el 3 d'octubre, tant al matí com a la tarda, hi haurà jornades formatives presencials per a la població, que podrà recollir els cubells. Cal destacar que les formacions s'han adaptat per fer-les en grups reduïts, amb cita prèvia, a l'exterior i seguint la resta de mesures sanitàries per prevenir la Covid-19. L'1 d'octubre es faran formacions telemàtiques, tant al matí com a la tarda.   

D'altra banda, el 13 d'octubre es retiraran tots els contenidors del poble i, l'endemà, el 14 d'octubre, s'engegarà el servei de recollida de residus "porta a porta".