coronavirus

Gairebé 800 alumnes de Terrassa, confinats per casos de Covid-19

Es comptabilitzen 48 positius de coronavirus entre els estudiants i 37 grups aïllats

per Anna Mira, Terrassa | 25 de setembre de 2020 a les 12:30 |
Alumnes de tercer de primària. | Abril Ballesteros
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El degoteig de grups que s'aïllen per casos de Covid-19 a Terrassa no para. Segons les dades del Departament d'Educació, ara ja són 23 les escoles afectades a la ciutat, que sumen 37 grups. En total representen 778 estudiants terrassencs que actualment estan a casa per prevenció. D'aquests, 48 han donat positiu amb prova PCR. Pel que fa als docents i al personal d'administració i serveis (PAS), no hi ha cap positiu però 55 estan aïllats per haver tingut contacte amb els menors. 

En concret, hi ha grups confinats a: Institut Escola Pere Viver (2), Maria Auxiliadora (2), Institut de Terrassa (2), Institut Les Aimerigues (2), Escola Abat Marcet (1), Institut Escola Sala i Badrinas (1), CEE Fàtima (1), Sant Josep (1), Delta (1), Escola El Vallès (2), Escola Mare de Déu de Montserrat (2), Escola Serra de l'Obac (1), Cultura Pràctica (1), Escola Marià Galí Guix (1), Escola La Nova Electra (3), Escola Ponent (2), Vedruna Vall Terrassa (1), Cingle (1), Egara (2), Escola Agustí Bartra (3), Tecnos (1), Sant Domènec Savio (2), Petit Estel - La Nova (2). 


A més a més, segons les dades proporcionades per la regidora Teresa Ciurana a través de xarxes socials també hi ha grups d'ESO confinats al Mont Perdut, als Salesians. I de primària al Cim, dos a l'Abat Marcet, Roser Capdevila, Serra de l'Ubach, Marià Galí i Guix, a l'Isaac Peral. També es troba aïllat un grup de l'escola d'educació especial Fàtima. D'altra banda a Matadepera consten dos grups a l'escola la Ginesta i un al Montcau-La Mola. L'Institut de Viladecavalls també té un grup amb coronavirus. 


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de juny.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

 

Participació