​Mor un veí de Terrassa en caure de vuit metres quan treballava en una obra d'una casa de Sant Cugat

Va ser traslladat en estat molt greu a un centre hospitalari el dimarts, on ha mort aquest dimecres

Redacció
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:29h
Un treballador ha mort aquest dimecres al matí a Sant Cugat després de caure quan treballava en unes obres de reforma d'una casa a la ciutat. Els fets van passar aquest dimarts quan l’home es trobava descarregant sacs en una bastida d’una obra de reforma d’una casa i es va precipitar d’una alçada de vuit metres.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís aquest dimarts, poc després de les 9 del matí. Els serveis d’emergències (Sem) van traslladar el treballador en estat molt greu a un centre hospitalari on ha mort aquest matí de dimecres. La víctima és un home de 31 anys i veí de Terrassa.

Al lloc dels fets es van traslladar patrulles de la comissaria de Sant Cugat del Vallès, efectius de la Unitat  d’Investigació de la comissaria de Rubí, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, i tres indicatius de bombers.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.