Jornada de portes obertes i activitats al Museu de Terrassa a l'octubre

La Casa Alegre, el Castell Cartoixa i la Seu d'Ègara es podran visitar durant les Jornades europees de Patrimoni, celebrades del 9 a l'11 d'octubre

Vista del Castell Cartoixa i el parc de Vallparadís
Vista del Castell Cartoixa i el parc de Vallparadís | Enfo - Wikimedia Commons
Redacció
25 de setembre del 2020

El Museu de Terrassa, format per alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat, oferirà una jornada de portes obertes a la Seu d'Ègara, la Casa Alegre de Sagrera i el Castell Cartoixa de Vallparadís durant els dies 9, 10 i 11 d'octubre, en el marc de les Jornades europees de Patrimoni a Catalunya. 

L'horari de visita de la Seu d'Ègara i el Castell Cartoixa és el mateix: divendres i dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h i diumenge, d'11 a 14 h. D'altra banda, la Casa Alegre de Sagrera es podrà visitar divendres i dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i diumenge, també d'11 a 14 h. 

Paral·lelament, hi ha organitzades altres propostes. Divendres 9 a les 17.30 h, tindrà lloc a la Seu d'Ègara l'activitat familiar Soc mestre d'obres, adreçada a infants de 3 a 10 anys. Es farà una visita de l'indret i després, els participants crearan el seu retaule.

D'altra banda, dissabte 10 a les 11 h tindrà lloc la visita Vallparadís, un parc d'històries, que comença al Castell Cartoixa. Ambdues activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia perquè hi ha un aforament limitat. Les entrades es poden reservar enviant un correu electrònic a museudeterrassa@terrassa.cat o trucant al 937 397 072 -de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Podeu consultar tota la informació sobre les Jornades europees de Patrimoni a Terrassa aquí. 

En totes aquestes activitats, és obligatori dur mascareta i mantenir la distància de seguretat. En cas de presentar algun símptoma compatible amb la Covid-19, no s'hi podrà participar i caldrà avisar trucant al número facilitat anteriorment.