S'eleva a 24 la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19

Se sumen a la llista les escoles Creixen, Roser Capdevila, Tecnos i l'IES Terrassa, aquest últim amb dos grups

Després de cinc nou grups, la xifra de classes confinades a Terrassa aquest dimecres és de 24.
Després de cinc nou grups, la xifra de classes confinades a Terrassa aquest dimecres és de 24. | Gemma Sánchez/ACN
NacióDigital
23 de setembre del 2020
Actualitzat el 24 de setembre a les 10:11h
Cinc centres s'han afegit en les últimes hores a la llista d'escoles de Terrassa amb grups confinats per casos de Covid-19. Si aquest dimarts LaTorreexplicava que 19 classes de la ciutat es trobaven tancades, aquest dimecres la xifra ascendia a 24. La regidora d'Educació egarenca, Teresa Ciurana, ho anunciava en una publicació a xarxes socials.

Així doncs, se sumen a la llista l'escola Creixen, l'escola Roser Capdevila i la Tecnos, amb un grup cada una, i l'Institut Terrassa, amb dues classes confinades.

Aquests centres s'afegeixen als que ja tenien alumnes confinats aquest dimarts: el Cingle, Salesians i Les Aimerigues, que comptaven amb un grup de secundària aïllat cada un d'ells, l'escola Agustí Barta i l'escola El Cim, que comptaven amb tres grups d'infantil i primària confinats, i l'Isaac Peral, la Nova Electra, el Marià Galí i Guix, Maria Auxiliadora, el Montserrat, el Pere Viver i Aymerich i l'escola Ponent, que tenien dues classes aïllades. L'escola Fàtima, d'Educació Especial, també té un grup confinats.