Ballarins d'alt rendiment de tot el món s'estrenen al Centre Cultural amb una funció a l'octubre

Joves d'entre 15 i 22 anys del Programa d'Alt Rendiment interpreten «In-Connection», una proposta de tres coreografies

Ballarins del PAR al Centre Cultural
Ballarins del PAR al Centre Cultural | Centre Cultural de Terrassa
LaTorre
23 de setembre del 2020

Els ballarins del Programa d'Alt Rendiment (PAR) en Dansa estrenen In-Connection al Centre Cultural de Terrassa, una proposta de tres coreografies, dues d'elles amb música en directe, dirigides per professionals de l'àmbit com Rodolfo Castellanos i Miguel G. Font. L'espectacle  dura 50 minuts i es podrà veure el diumenge 18 d'octubre a les 18 h per un preu de 12 euros.

Les tres coreografies, anomenades Bolero, Hommeid i Memòries, tenen una durada i fil conductor diferent. En el cas de les dues últimes, comptaran amb la interpretació musical en directe de la pianista Gemma Pujol, així com de l'And&Cat Music Coral i el pianista Eduard Sáez. Podeu consultar aquí més informació sobre l'estrena. 

El PAR en Dansa és un nou programa de formació continuada per a joves ballarins d'entre 15 i 22 anys d'arreu del món que volen professionalitzar-se. El Centre Cultural acull el projecte, dirigit per Rodolfo Castellanos i Miguel G. Font, que consisteix en 40 hores de treball intensiu de ballet a la setmana. Aquest programa permet als ballarins formar part de reconegudes produccions com El Trencanous, de Castellanos, que s'estrenarà per Nadal del 2020. Al PAR, compten amb l'acompanyament de grans professionals de la dansa i estableixen contacte directe amb totes les companyies internacionals programades pel Centre Cultural.