MAPA On són les escoles amb aules confinades a causa del coronavirus?

Consulta interactivament quines llars d'infants, escoles i institutsde tot Catalunya han hagut de tancar classes a causa d'algun positiu

Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 21 d'octubre.


Quants centres educatius han hagut de confinar classes a causa de l'aparició d'un o diversos positius de coronavirus? I sobretot, on? Aquesta informació es pot consultar en el mapa inicial, en base a la informació que ofereix cada dia el Departament d'Educació, amb dades de les llars d'infants, les escoles i els instituts tant públics com concertats o privats.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
Participació