Roben 3.000 euros en una botiga del Parc Vallès i els Mossos els enxampen en un control d'alcoholèmia

Els agents van sospitar davant la incoherència en les respostes dels dos ocupants d'un vehicle que circulava per la carretera de Matadepera

Estat de la caixa forta de l'establiment després del robatori.
Estat de la caixa forta de l'establiment després del robatori. | Mossos
Redacció
22 de setembre del 2020
Agents de Mossos que participaven en un control d'alcoholèmia a la carretera de Matadepera, van detenir aquest diumenge cap a les vuit del vespre dos homes de 31 i 39 anys veïns de Madrid com a presumptes autors d'un robatori amb força en una botiga del centre comercial Parc Vallès, tal com ha pogut conèixer LaTorre

Els dos detinguts es trobaven dins d'un dels vehicles seleccionats per la prova d'alcoholèmia. Un conduïa i l'altre es trobava a la part de darrere protegint una maleta. Davant la incoherència en les respostes sobre on venien i on anaven, els agents van sospitar i van escorcollar als ocupants i el cotxe.

A l’interior de la motxilla es van trobar dues bosses amb diners que portaven el logotip d’una botiga de roba, també hi havia diverses eines com una pota de cabra, tornavisos i una caixa  amb bitllets i monedes. Al terra del vehicle també es van trobar monedes en  i bitllets per valor d'aproximadament 3.000 euros.

Després de la troballa, la policia catalana es va posar en contacte amb l'establiment afectat, que va confirmar que aquella nit havien sofert un robatori de diners i roba que els havia ocasionat desperfectes. Els lladres van quedar detinguts acusats d'un delicte de robatori amb força i van quedar sancionats perquè el cotxe no tenia assegurança ni ITV en vigor. Després de passar a disposició judicial aquest dilluns, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels infractors.