Terrassa celebra el dia de la Visibilitat Bisexual amb actes fins a finals de mes

Enguany, LGTB Terrassa enfoca la cita del 23 de setembre des de la perspectiva de la dona

Bandera bisexual.
Bandera bisexual. | ND
Redacció
22 de setembre del 2020

Terrassa commemora al llarg d'aquesta setmana el Dia de la Visibilitat Bisexual, que se celebra cada 23 de setembre, amb diversos actes organitzats per l'Associació LGTB Terrassa. Aquesta fita busca reivindicar els drets de les persones bisexuals dins del col·lectiu LGTBI+, però també dins de la societat.

Enguany, la perspectiva de les dones bisexuals és el fil conductor dels diferents actes que tindran lloc a la ciutat. És així perquè s'emmarca en l'any temàtic "Dones LBT" de la Federació de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB), de la qual l'associació LGTB Terrassa en forma part.

Aquest dimecres, Dia de la Visibilitat Bisexual, es llegirà un manifest davant dels bancs del Monument de la Dona Treballadora a les 19 h. Des del 21 de setembre i fins el dia 26, hi ha obert un concurs sobre bisexualitat amb premi per les 10 primeres persones a encertar totes les preguntes. El pròxim dimecres 30 de setembre a les 19 h tindrà lloc una xerrada virtual en directe des del Facebook de LGTB Terrassa.

D'altra banda, la Federació 
Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) de la qual LGTB Terrassa en forma part, organitza un cicle de xerrades virtuals amb l'intervenció de dones bisexuals. El 23 de setembre a les 20h és el torn de presidentes, ex-presidentes i vicepresidentes bisexuals d’associacions LGTBI, i el 3 d'octubre hi intervindran dones trans i bisexuals.