El Cinema Catalunya reobre portes més de mig any després

L'emblemàtic espai obrirà des del 25 de setembre amb protagonisme per les projeccions en versió original

Entrada principal del Cinema Catalunya, al carrer Sant Pere de Terrassa.
Entrada principal del Cinema Catalunya, al carrer Sant Pere de Terrassa. | Arxiu
Redacció
22 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:15h
Era un dels edificis municipals que es mantenien tancats per la pandèmia, i finalment ara se n'ha anunciat la reobertura. El Cinema Catalunya obre les portes al públic aquest 25 de setembre després d'un llarg tancament des del 13 de març amb una oferta protagonitzada pel cinema internacional en versió original.

Per començar, l'espai oferirà "La diosa fortuna", una comèdia dramàtica del turc Ferzan Ozpetek. Suposa l'estrena del film a l'Estat després de registrar un gran èxit en la seva estrena a Itàlia, abans de la pandèmia. També hi destaca "Uno para todos", la nova pel·lícula de l'actor David Verdaguer, qui fa de professor en una classe amb molts reptes pel que fa a la convivència. El 2 d'octubre es projectarà per primera vegada l'últim film de Woody Allen, Rifkin's Festival. Amb Sant Sebastià com a escenari i un repartiment d'actors internacional, es podrà veure en versió original i també en català.

Des de la seva reobertura, el Catalunya obrirà de dimecres a diumenge amb dues sessions a cada sala. Totes les segones sessions de dimecres, divendres i diumenge seran en versió original i subtitulades en català o castellà. També tornen les sessions de documental i es treballa per recuperar les retransmissions d'òpera, ballet i cinema infantil. Consulta aquí tota la programació.
 
L’emblemàtica sala mantindrà les mateixes tarifes i descomptes que ja aplicava abans de la crisi sanitària. El preu de l’entrada general en dies laborables és de 6,50€ i la reduïda, de 4,60€, amb l’excepció dels dijous -dia de l’espectador-, que és de 4,20€. Als caps de setmana,
l’entrada general val 7€ i la reduïda 5,50€. Tenen descompte els menors de 13 anys,
els majors de 65, els estudiants i les persones amb discapacitat.
 
També es manté l’accés gratuït durant un any a totes les sessions per a totes aquelles persones empadronades a Terrassa que compleixin 18 anys. Excepcionalment, l'Ajuntament ha informat que els joves que hagin arribat a la majoria d’edat el 2019 i 2020 se’ls renovarà el passi gratuït, ja que, donades les circumstàncies, pràcticament no l’han pogut gaudir.