MAPA On són els 218 centres amb aules confinades a causa del coronavirus?

Consulta interactivament quines llars d'infants, escoles i instituts han hagut de tancar classes a causa d'algun positiu

per Roger Tugas Vilardell, 21 de setembre de 2020 a les 14:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.Quants centres educatius han hagut de confinar classes a causa de l'aparició d'un o diversos positius de coronavirus? I sobretot, on? Aquesta informació es pot consultar en el mapa inicial, en base a la informació que ofereix cada dia el Departament d'Educació, amb dades de les llars d'infants, les escoles i els instituts tant públics com concertats o privats.


A data 21 de setembre, hi ha 303 grups de 218 centres diferents afectats per aquesta mesura, distribuïts segons la següent tipologia: 6 llars d'infants privades, 43 llars d'infants municipals, 104 escoles de 2n cicle d'infantil i primària: 104, 71 instituts d'ESO, Batxillerat i FP, una escola d'ensenyaments artístics superiors, 6 instituts Escola, 60 centres privats concertats, 10 centres privats, i 2 centres d'educació especial.

Entre aquests, hi ha tres centres tancats totalment: la llar d'infants privada Petit Montessori i les escoles bressol municipals EBM Gràcia i EBM Can Dragó, totes tres de Barcelona. A més, l'Institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat no ha obert les portes per reorganització dels grups estables. En tot cas, el 96% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament, amb dades que mostren les aules tancades en el moment actual i no recullen, per tant, aquelles que haurien pogut estar confinades però han reobert.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llista).

Llista escoles Covid 21 de setembre by naciodigital on Scribd
 

Participació