El musical «Aladín» torna al Centre Cultural a l'octubre en funció única

La funció, que va tenir molt bona rebuda a la ciutat l'any passat, es podrà veure el diumenge 4 d’octubre

Aladín, un musical genial
Aladín, un musical genial | Centre Cultural de Terrassa
LaTorre
21 de setembre del 2020
Aladín, un musicalgenial retorna al Centre Cultural de Terrassa el pròxim diumenge 4 d’octubre per un dia. L’espectacle, que ja es va poder veure el març de l’any passat, serà a les 17 h i costa 16 euros. Les entrades ja poden comprar-se a la taquilla – de dilluns a dissabtes de 16 a 20 h i fins una hora abans de la funció-, per internet o per telèfon (902180677).
 
El musical està basat en el conte de Les mil i una nits i recrea els luxosos palaus, els números d’espases i acrobàcies i el característic vestuari, amb més de 50 vestits i 250 complements. Tampoc hi falta l’element més característic de la història: la catifa voladora d’Aladín, que el públic veurà elevar-se i moure’s per l’escenari.

Estrenat el 2013, el musical va tenir una molt bona rebuda del públic quan es va representar al Centre Cultural l'any passat. Trencadís Produccions acumula diversos guardons per aquesta peça: premi Broadway World Spain 2014 a la millor escenografia, il·luminació, coreografia, actriu principal i vestuari, així com Millor Musical Infantil i Millor Actriu Revelació als Premis del Teatre Musical 2015.
 

L'elaboració del vestuari és una de les característiques del musical Foto: Centre Cultural de Terrassa

 
Enguany, a causa de la situació sanitària extraordinària causada per la Covid-19, el Centre Cultural ha aplicat diverses mesures de seguretat. A banda de l’obligatorietat de portar la mascareta, per accedir al Centre Cultural cal passar un control de temperatura i aplicar-se gel hidroalcohòlic abans d’entrar. Els espais es desinfecten, tot seguint els protocols, abans i després de les funcions i les entrades i sortides es fan de manera esglaonada. A més, en reservar entrades, es bloquegen els seients del voltant per garantir la distància entre el públic.