El Vapor Cortès acollirà el Centre Ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis

Aquest divendres, responsables de la fundació egarenca han ofert una visita insitucionals a les futures instal·lacions

Membres dels grups municipals
Membres dels grups municipals | Cedida
LaTorre
18 de setembre del 2020
Actualitzat el 19 de març del 2021 a les 17:10h
La Fundació Prodis traslladarà part de les seves instal·lacions al Vapor Cortès, al barri de Ca n'Aurell de Terrassa. Actualment, el complex no té ús, però reobrirà les portes per acollir el Centre Ocupacional Reina de la Pau, que actualment es troba al carrer Pau Marsal, el Centre de Paràlisi Cerebral i serveis d'inserció per a persones amb discapacitats intel·lectuals i malalties mentals.


L'Ajuntament de Terrassa va cedir una de les 19 naus que integren l'antiga fàbrica per acord de Ple Municipal l'abril del 2019. D'altra banda, tal com anunciava LaTorre mesos enrere, s'hi construiran 803 habitatges i equipaments cívics i comercials per donar vida a un espai emblemàtic en desús durant molts anys.

Aquest divendres al matí, representants de l'entitat han fet una visita guiada per les futures instal·lacions a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i als portaveus dels cinc grups municipals presents al Consistori egarenc. Des de Prodis asseguren que "és un gran projecte per a l'entitat però també un gran projecte de ciutat".