Terrassa desconfina la cultura i anuncia un ampli programa pels pròxims mesos

Per primera vegada s'han presentat en un mateix acte les diferents temporades artístiques que es desenvolupen a la ciutat:

La cantant Maria Arnal tornarà a Terrassa aquesta tardor.
La cantant Maria Arnal tornarà a Terrassa aquesta tardor. | Josep M. Montaner
LaTorre
18 de setembre del 2020
El Teatre Principal de Terrassa ha acollit aquest vespré l'acte de presentació l'oferta cultural de la ciutat pels pròxims mesos i fins el fener. Per primera vegada, per la situació sociosanitària actual s’han presentat conjuntament les diferents temporades artístiques que es desenvolupen a la ciutat: les temporades municipals de Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals, Terrassa Música Clàssica i Terrassa Música Moderna; a banda de la Temporada de Dansa del Centre Cultural Terrassa, el Festival de Jazz de Terrassa i la Temporada de la Casa de la Música de Terrassa.
 
Les activitats començaran aquest setembre i englobaran des dels espectacles de la Temporada Terrassa Arts Escèniques, al Teatre Principal i el Teatre Alegria, fins a les exposicions que es podran visitar a la Sala Muncunill o l’Espaidos al llarg de la Temporada d’Arts Visuals; passant pels concerts que s’han programat i que formen part de les temporades estables de música clàssica o música moderna programats per l’Ajuntament; els espectacles de dansa al Centre Cultural Terrassa; els diferents concerts emmarcats dins del Festival de Jazz de Terrassa o les actuacions programades per la Casa de la Música de Terrassa. Visualitza l'acte de presentació d'aquest vespre aquí.


En aquest sentit, la ciutat egarenca acollirà concerts, espectacles i artistes com Àlex Rigola, Josep Maria Pou, el Ballet Nacional, Pau Vallbé o Maria Arnal, entre molts d’altres. A més, i dins de la Temporada d’Arts Visuals, la figura i l’obra de la Joana Biarnés centrarà l’exposició “Moda a peu de carrer” a la Sala Muncunill. La programació engloba un ampli ventall de propostes de qualitat, variades i molt atractives on destaca principalment el talent femení i una clara aposta per la cultura i els artistes locals.
 
 
L’acte de presentació ha comptat amb les actuacions de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, Junyi Sun, el trio Anabel Lee, els ballarins del PAR (Programa d’Alt Rendiment de dansa clàssica i neoclàssica) interpretant un fragment del Bolero de Ravel amb coreografia de Miquel G. Font i la saxofonista i compositora Irene Reig. També hi han assistit l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, portaveus dels Grups Municipals i representants de diverses entitats culturals de la ciutat.