Ja són tres les classes de Terrassa confinades per casos de Covid-19

Hi ha aïllats dos grups de 4t d'ESO a Salesians i l'Escola Cingle i un de sisè de primària a la Nova Electra

Distàncies de seguretat a dins de les aules
Distàncies de seguretat a dins de les aules | Aj Olot
NacióDigital
18 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:10h
Ja són tres els grups escolar de Terrassa confinats per positius de Covid-19. Als casos ja coneguts de l'Escola Cingle i de Salesians s'hi ha sumat aquest divendres un grup de sisè de primària de la Nova Electra, tal com ha anunciat la regidora d'Educació, Teresa Ciurana. Segons Educació, al Vallès Occidental hi ha una desena de classes aïllades preventivament.

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 

El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.
 
Segons les dades facilitades pel Departament d'Ensenyament altres escoles de la comarca també tenen grups aïllats per positius: A Rubí hi ha un grup a l'Escola 25 de setembre i dos grups més a l'acadèmia Ribas. A Sabadell hi ha un grup a l'Escola Nostra Llar Escola i un altre a l'Institut Escola Industrial. A Sant Cugat hi ha un grup a l'Escola Viaró i un altre a l'Escola Santa Isabel.
 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd