L'escola Andersen de Terrassa nega tenir cap cas de Covid-19 i apunta a una «confusió greu d'Educació»

Fonts del centre asseguren que "tots les seves classes funcionen amb normalitat" i l'escola Salesians confirma que una classe es troba aïllada

Façana principal de l'escola Andersen de Terrassa.
Façana principal de l'escola Andersen de Terrassa. | GSV
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:29h
La llista de centres escolars de Catalunya amb classes confinades anunciada pel Departament d'Educació aquest dijous apuntava que l'escola Cingle i l'escola Andersen de Terrassa es trobaven entre aquests. Tot i això, el departament hauria comès un error i hauria confós aquest segon centre amb l'escola Salesians.

Fonts de l'escola Cingle ja van confirmar aquest dimecres a LaTorre que un grup de 4t d'ESO es trobava aïllat pel positiu d'una companya, però aquest dijous, des de l'escola Andersen s'ha informat aquest mitjà que "totes les seves classes funcionen amb normalitat". 

​En aquest sentit, apunten a "una confusió molt greu per part d'Educació" la qual ha provocat "que els pares es posessin en alerta sense motiu". Per això, ha demanat al Govern "contrastar la informació amb els centres abans de fer-la pública".

Així doncs, tot sembla apuntar que a part de l'escola Cingle, l'altre centre educatiu de la ciutat amb una classe confinada per un positiu seria l'escola Salesians Terrassa. En ambdós casos es tracta d'un alumne de 4t d'ESO que ja no va assistir al centre el primer dia de curs, però que va coincidir amb els seus companys la setmana anterior.