Arrenca la programació cultural de tardor d’Ullastrell

La majoria d’actes estaven previstos per la Festa Major i s’han reprogramat al llarg de quatre mesos

El concert de Queralt Lahoz és un dels plats forts de la programació de tardor
El concert de Queralt Lahoz és un dels plats forts de la programació de tardor | Ajuntament d'Ullastrell
LaTorre
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:56h

Avui arrenca la programació cultural de tardor d’Ullastrell, que ha reprogramat els actes de la Festa Major, prevista pel 18, 19 i 20 de setembre, després que l’Ajuntament anunciés la seva suspensió a principis de mes. El programa de tardor s’ha adaptat a la prevenció de la Covid-19 i ha prioritzat els actes en què es pot garantir la distància de seguretat per sobre dels multitudinaris.

La majoria d’actes tindran lloc davant de l’Ajuntament, amb un espai i aforament limitat. És per això que, en cas de voler-hi assistit, caldrà reservar prèviament trucant a l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h (937887262).

La Companyia Matito inaugura avui a les 17.30 h avui el programa, que durarà fins a mitjans de desembre, amb la preestrena del seu espectacle de titelles Daltabaix. El divendres, tindrà lloc el concert de Queralt Lahoz, que combina flamenc i sons urbans i està destacant molt en l’escena musical actual.
 
Al llarg d’aquests quatre mesos, la ciutat acollirà activitats infantils, com Conte ve conte va i l’Hora del conte del Bibliobús La Mola, circ de la mà de Pessic de nit i actes especials de la Castanyada, com el Joc de Nit per a joves o un maridatge de vins locals acompanyat de la música de Bluebell. També se celebrarà el cicle de cinema Tocats pels Oscars, que es va haver de suspendre la primavera passada pel confinament. Un dels actes amb més repercussió local serà Bruna, entre cametes!, de la companyia local GATU.
 
L’esport també té un lloc dins del programa, amb la celebració d’una jornada lúdico-esportiva per infants i joves, una excursió pel Bolet per a majors de seixanta anys i un Campionat de petanca. Se celebrarà l’habitual campionat de Sudoku. El 19 de desembre acaba la programació amb la tercera edició del Festival de curtmetratges d’Ullastrell Ras i curt.
 
L’Ajuntament ha fet una crida a gaudir els actes “amb responsabilitat” i, per tant, utilitzar la mascareta a l’espai públic i rentar-se les mans abans i després de cada acte amb el gel hidroalcohòlic que es facilitarà.
 

Programació cultural d'Ullastrell by naciodigital on Scribd