Les piscines municipals registren un 68% d'ocupació durant la temporada de bany

Més de 60.000 persones han assistit a les instal·lacions, que van reduir en un terç el seu aforament

Imatge d'arxiu de la piscina de Vallparadís
Imatge d'arxiu de la piscina de Vallparadís | Anna Mira
LaTorre
17 de setembre del 2020
Les piscines municipals de Terrassa han registrat 63.709 assistents durant la temporada de bany, que va començar el 10 de juliol i ha acabat el 6 de setembre. Això suposa un 68% d'ocupació a les instal·lacions, que han hagut de reduir en un terç els seus aforaments per garantir la distància de seguretat entre persones.
 
Així, la piscina de Vallparadís, que és la més gran de totes, podia rebre un màxim de 500 persones al matí i 500 més a la tarda, mentre que les de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, només tenien capacitat per acollir 100 persones per torn. Cal destacar que més de la meitat dels usuaris de les piscines municipals, concretament 39.015, han anat a la piscina de Vallparadís. La segueix la piscina de les Arenes, amb 9.504 assistents, Sant Llorenç, amb 7.996, i la Maurina, amb 7.194.
 
Segons l’enquesta realitzada als banyistes de les piscines municipals aquest estiu, un 93% d’ells estan satisfets o molt satisfets amb el seu ús i un 97% consideren que la seguretat en les instal·lacions ha estat la correcta.
 
En aquest sentit, el regidor d’esports, Miguel Ángel Moreno, ha explicat que enguany “s’han modificat tarifes per tal que tothom tingués accés a aquests equipaments i s’han adaptat espais i reforçat serveis per incrementar la seguretat dels professionals i persones usuàries”. És per això que, tot i haver estat una temporada “complicada i atípica”, en fa un "balanç molt positiu, ja que, tot i les dificultats, no s’ha registrat cap accident remarcable”.