Un grup de quart d'ESO de l'Escola Cingle de Terrassa, confinat pel positiu d'una alumna

La família va avisar dilluns que no aniria a l'escola perquè es trobava malament però alguns companys hi havien estat en contacte la setmana passada

Façana principal de l'escola Cingle, a la carretera de Montcada.
Façana principal de l'escola Cingle, a la carretera de Montcada. | GSV
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:08h
Un grup d'una vintena d'alumnes d'una classe de quart d'ESO de l'Escola Cingle de Terrassa es troba confinat a casa després que una alumna hagi donat positiu per Covid-19. Es tracta del primer cas registrat als centres educatius de la ciutat des de l'inici de curs d'aquest dilluns. Fins ara, només la 25 de setembre de Rubí era l'única escola del Vallès Occidental amb casos de coronavirus.

La família van trucar, dilluns a primera hora , avisant que la nena no assistiria a classe perquè es trobava malament, però alguns dels seus companys ja havien estat en contacte amb ella durant la presentació del curs 2020-2021 el dimecres passat, situada a l'extrem nord de Can Palet.

Els companys de la noia contagiada van aïllar-se aquest dimarts a les set de la tarda en conèixer el positiu, tal com explica a LaTorre el director del centre, Oriol Ventura, a l'espera de conèixer els resultats del test que se'ls ha practicat aquest dimarts. Ventura, a més, explica que tenint en compte que el contacte només va ser "d'una hora i respectant totes les mesures" Salut permetrà que els alumnes tornin a classe si donen negatiu i sense haver de fer la quarantena de 14 dies. L'alumna contagiada, segons el director del centre, té símptomes lleus i es troba bé.