coronavirus

Terrassa obre els camps de futbol al públic sota estrictes mesures

Al futbol formatiu es permetrà un acompanyant per jugador i al futbol amateur, cada club proposarà unes condicions que hauran de ser aprovades per l'Ajuntament

per NacióDigital , 16 de setembre de 2020 a les 09:00 |
L'Ajuntament de Terrassa i l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa han acordat les condicions. | Eliana Magalhaes
L'Ajuntament de Terrassa i l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa han acordat les condicions per obrir les portes dels estadis al públic durant els partits de futbol a la ciutat mesos després. D'aquesta manera, les competicions de futbol base com els d'equips amateurs podran disputar-se amb presència de públic però amb estrictes garanties de seguretat. Per ara, els entrenaments es seguiran practicant a porta tancada.

En el cas del futbol formatiu, es permetria l’entrada d’un o una acompanyant per jugador sempre que el club garanteixi tot un seguit de mesures de seguretat per a esportistes i espectadors, com ara la identificació del públic per a fer-ne un registre, la presa de la temperatura abans de l’entrada a les instal·lacions, mantenir de la distància mínima de seguretat. A més, els clubs hauran de disposar de mesures higièniques i de control a les seves instal·lacions. 

 
En el cas dels equips amateurs, a la reunió s’ha acordat que cadascun dels clubs presentarà al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa un protocol d’actuació que respecti les normatives actuals establertes per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol per garantir un accés segur a les seves instal·lacions. 

Segons el regidor d’Esports egarenc, Miguel Ángel Moreno “Es tracta de poder trobar un equilibri entre les necessàries normes de seguretat que cal seguir davant la Covid-19 i que amics i familiars puguin gaudir també de la part d’entreteniment, lleure i oci que representa la pràctica esportiva. Sempre fent una crida a la responsabilitat, individual i col·lectiva amb l’objectiu que tothom pugui gaudir de l’esport a la nostra ciutat”.

 

 

Participació