La tradicional ofrena floral de la Diada a Terrassa, suspesa per evitar aglomeracions

Tots els actes oficials se celebraran de manera simbòlica i no presencial

L'Ajuntament ha pres la decisió per evitar aglomeracions.
L'Ajuntament ha pres la decisió per evitar aglomeracions. | Anna Mira
09 de setembre del 2020
Actualitzat el 10 de setembre a les 19:05h
L'Ajuntament de Terrassa ha decidit anul·lar els actes oficials de la Diada amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. Tal com confirmen fonts municipals a LaTorre, la decisió s'ha pres per "evitar aglomeracions". L'11 de setembre es commemorarà amb la dipositació d'un sol ram, sense públic ni personalitat a la plaça del mateix nom, acompanyat d'una cinta amb el nom de les entitats que s'hi adhereixin.

D'aquesta manera, els actes oficials, encapçalats per la tradicional ofrena floral a la plaça 11 de setembre, se celebraran de manera "simbòlica" a través de les xarxes socials. Si l'any passat la pluja ja va fer anul·lar gran part dels actes, enguany és la pandèmia que obliga el Consistori a minimitzar el risc de contagi.

Així doncs, la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Terrassa quedarà limitada als actes convocats fins ara per l'ANC i altres entitats independentistes. Es tracta d'una manifestació "sobre rodes" convocada a les 11 als Jutjats i un acte central unitari al Parc dels Catalans, que començarà a les cinc de al tarda.