Una farmacèutica dona 200 ordinadors pels alumnes més vulnerables de Terrassa

La companyia egarenca Kern Pharma ha entregat el material a l'Ajuntament, que el repartirà entre les famílies per combatre la bretxa digital

Ballart i Ciurana reben els portàtils de la mà del president de Kern Pharma, aquest dilluns.
Ballart i Ciurana reben els portàtils de la mà del president de Kern Pharma, aquest dilluns. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
08 de setembre del 2020
L'Ajuntament de Terrassa ha rebut 200 ordinadors de la farmacèutica egarenca Kern Pharma. Els dispositius, que ja es troben en mans del Servei d'Educació municipal, es repartiran a alumnes d'ESO i Batxillerat de famílies amb pocs recursos i amb l'objectiu de pal·liar la bretxa digital entre els estudiants de la ciutat per aquest curs 2020-2021.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la regidora d'Educació, Teresa Ciurana, han rebut la tramesa a la seu de la companyia aquest dilluns al matí de la mà del seu president, Raúl Díaz-Varela. Des d'ara, la regidoria d'Educació repartirà els portàtils entre les famílies que ho sol·licitin.

A causa de la pandèmia, les classes seran mixtes, és a dir, alternaran la formació presencial amb la virtual. Per això, aquest material serà repartit entre alumnat que no disposen d'ordinadors a casa. En aquest sentit, Ballart ha apuntat que des de l'Ajuntament "no es deixarà de treballar perquè els joves puguin continuar les tasques escolars amb normalitat".

Per altra banda, Diaz-Varela ha insistit en el compromís de la farmacèutica amb la ciutat, ja que "és el lloc que ha vist créixer la companyia". Per això, ha afegit, volen aportar el seu gra de sorra per facilitar que els joves de la ciutat comptin amb els recursos per seguir formant-se en el context de pandèmia.