L'ANC convoca una manifestació «sobre rodes» a Terrassa per a la Diada

La rua sortirà a les 11 h dels Jutjats i recorrerà diversos punts de la ciutat

Imatge d'arxiu de la celebració de la Diada
Imatge d'arxiu de la celebració de la Diada | Josep Maria Montaner
Redacció
07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:48h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat la manifestació "Rodes per la Independència" a Terrassa, el dia de la Diada. La rua de cotxes i motocicletes començarà a l'aparcament dels Jutjats a les 11 h, on els participants estan convocats a les 10.45 h. La manifestació recorrerà diversos punts de la ciutat fins a arribar al lloc de sortida a les 11.50 h, aproximadament. 

Des de Terrassa per la Independència animen la gent a guarnir els seus vehicles amb estelades i banderes reivindicatives i a fer soroll amb els clàxons, per donar un "to festiu i reivindicatiu" a la passejada i "animar al veïnat perquè s'hi vagi sumant". L'entitat organitzadora recorda que caldrà respectar les normes viàries i donar sempre preferència als vianants. Alhora, demana a les persones que hi vulguin participar que s'inscriguin, a través d'un formulari

Els cotxes i motos recorreran gran part de la ciutat fins a tornar al punt de sortida: l'avinguda Barcelona, la rotonda de Sant Llorenç, l'avinguda Jaume I, l'Abat Marcet i el Passeig 22 de juliol. La desfilada seguirà per la rambla d'Ègara fins a l'aparcament dels Jutjats.
 

Cartell de la manifestació Foto: ANC Terrassa