Canvis al Ple de Terrassa: Montse Trullàs substitueix Miquel Sàmper, nou conseller d'Interior

La nova regidora acompanyarà Meritxell Lluís a Junts per Terrassa

La nova regidora de l'Ajuntament de Terrassa, Montse Trullàs.
La nova regidora de l'Ajuntament de Terrassa, Montse Trullàs. | Cedida
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:01h
L'elecció del terrassenc Miquel Sàmper com a nou conseller d'Interior ha provocat un efecte dòmino a Junts per Terrassa. Tal com han confirmat fonts del partit a LaTorre, el fins ara regidor al Consistori egarenc deixarà el seu lloc a Montserrat Trullàs, qui acompanyarà Meritxell Lluís al grup municipal de Junts al Ple de Terrassa.

Trullàs, de 55 anys, formava part de la llista de JxT, en la posició número cinc, a les eleccions municipals del maig del 2019. És mestra d'adults a l'escola Anna Murià de Terrassa i va vincular-se a la formació com a independent per formar part de la candidatura als citats comicis. Segons ha pogut conèixer aquest mitjà.

En declaracions a aquest mitjà, Meritxell Lluís assegura que Trullàs "és una persona molt activa dins del grup municipal" des del primer moment i afegeix que "ha treballat i tractat temes importants a l'ombra del Ple". En aquest sentit, detalla que era la persona escollida, temps ençà, per si calia substituir un dels dos regidors. Dani Nart, número quatre a la llista, no ha pogut acceptar el càrrec "per temes personals i professionals".

Aquesta és la segona substitució al Ple egarenc durant aquesta legislatura. A finals de febrer, el regidor socialista Adrián Sánchez deixava l'acta de regidor "per motius personals que li impedien dedicar els esforços que la ciutat i el càrrec mereixen". Carlos Lázaro, número 8 de la llista municipal socialista a les eleccions del 26M i director de l'escola Salvador Vinyals, va agafar aleshores el relleu a Sánchez.