SORTEIG Pack familiar per veure el musical Dumbo a Terrassa

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, les entrades per assistir a l'espectacle el dissabte 5 de setembre al Centre Cultural Terrassa

El musical Dumbo es podrà veure al Centre Cultural.
El musical Dumbo es podrà veure al Centre Cultural. | Cedida
LaTorre
01 de setembre del 2020
Mundialment conegut per la pel·lícula de Disney, el musical està inspirat en el conte escrit per Helen Aberson el 1939. Un relat original que aconsegueix emocionar gràcies a la història de l’elefant que és ridiculitzat per les seves orelles enormes. A causa de la situació actual de la Covid-19 finalment es farà el 5 de setembre al Centre Cultural Terrassa. 


Quan arriba al circ, tothom s’enriu de Dumbo per les seves orelles però ben aviat descobrirà que gràcies a elles té el poder de volar. D’aquesta manera emprendrà una gran aventura per buscar la seva mare que ha estat engabiada i venuda a un altre circ. Dumbo descobrirà que la seva diferència és la seva major virtut

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, un pack familiar per anar a veure Dumbo, el musical el pròxim dissabte 5 de setembre a les 17 h, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 3 de setembre a les 10.00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 3 de setembre a les 10.00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.