dansa

SORTEIG Pack familiar per veure el musical Dumbo a Terrassa

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, les entrades per assistir a l'espectacle el dissabte 5 de setembre al Centre Cultural Terrassa

per LaTorre , 1 de setembre de 2020 a les 16:00 |
El musical Dumbo es podrà veure al Centre Cultural. | Cedida
Mundialment conegut per la pel·lícula de Disney, el musical està inspirat en el conte escrit per Helen Aberson el 1939. Un relat original que aconsegueix emocionar gràcies a la història de l’elefant que és ridiculitzat per les seves orelles enormes. A causa de la situació actual de la Covid-19 finalment es farà el 5 de setembre al Centre Cultural Terrassa. 


Quan arriba al circ, tothom s’enriu de Dumbo per les seves orelles però ben aviat descobrirà que gràcies a elles té el poder de volar. D’aquesta manera emprendrà una gran aventura per buscar la seva mare que ha estat engabiada i venuda a un altre circ. Dumbo descobrirà que la seva diferència és la seva major virtut

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, un pack familiar per anar a veure Dumbo, el musical el pròxim dissabte 5 de setembre a les 17 h, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 3 de setembre a les 10.00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:
Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 3 de setembre a les 10.00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
 

 

Participació