48 pacients es mantenen ingressats als hospitals de Terrassa, sis dels quals a l'UCI

L'agost acaba amb sis terrassencs morts per Covid-19, que s'afegeixen al total de 268 des del març

UCI de l'Hospital MútuaTerrassa.
UCI de l'Hospital MútuaTerrassa. | Albert Alemany
01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:32h
48 persones es mantenen ingressades als hospitals de Terrassa a causa de la Covid-19. D'aquestes, sis es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). A MútuaTerrassa hi ha 22 pacients -tres dels quals a l'UCI-, mentre que al CST en són 26, tres dels quals a l'UCI. Pel que fa al risc de rebrot, es manté en 156,58 després d'una caiguda de prop de 130 punts durant la segona meitat d'agost.

Aquest dilluns, segons Salut, 20 d'aquests hospitalitzats eren veïns de Terrassa, mentre que la resta eren de ciutats veïnes com Rubí, Sant Cugat o Matadepera. Aquestes dades són similars a les que presentaven els centres egarencs el 18 de maig, quan hi havia 49 persones ingressades, cinc dels quals a l'UCI. Tot i l'increment d'ingressos, responsables dels dos centres criden a la calma assegurant que de moment la situació "es manté estable" i no altera l'activitat normal.

Durant el mes d'agost sis persones de Terrassa han mort  a causa de la pandèmia. L'última defunció per aquest motiu es va registrar el 26 d'agost, amb què la xifra total de morts per coronavirus a la ciutat se situa en 268. Segons Salut, l'últim mort als hospitals egarencs va ser un veí de Sant Cugat que va morir el 27 d'agost.