Terrassa, en alerta per fortes pluges aquest cap de setmana

S'esperen importants aiguats, sobretot el dissabte

Com a la resta de Catalunya, s'espera un cap de setmana plujós a Terrassa.
Com a la resta de Catalunya, s'espera un cap de setmana plujós a Terrassa. | Anna Mira
LaTorre
27 d'agost del 2020
Actualitzat el 28 d'agost a les 17:17h
Les pluges faran acte de presència a tot Catalunya aquest cap de setmana. A Terrassa, la previsió marca perill baix entre les 12 i les 18 h d'aquest divendres i de nivell moderat des de divendres i fins a les sis del matí de dissabte. L'avís es basa en l'acumulació i intensitat de pluja, que pot deixar quantitats destacables a la ciutat.

En vistes a aquest escenari de fortes aiguats, l'alcalde egarenc, Jordi Ballart, ha activat en nivell de prealerta el Pla d'Emergència Municipal amb la vista posada amb divendres al vespre, quan és possible que hi hagi pluges d'intensitat torrencial. Sovint aniran acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa o pedra.
 D''aquesta manera, la calor i l'ambient estiuenc acabaran de cop a tot Catalunya en les properes hores. A partir d'aquest divendres arriba al territori una potent pertorbació que comportarà ruixats i tempestes abundants a tot el país, un descens notable de la temperatura -els termòmetres poden caure més de 10 graus en la primera part del cap de setmana- i una entrada de vent del nord que bufarà amb força. El temps, doncs, es complicarà considerablement entre divendres i dissabte al matí. Pluges torrencials i mercuri desplomat.