Desallotjada una nau de Terrassa on hi vivien quatre persones i s'hi feien festes il·legals

El dispositiu va comptar amb la participació d'onze agents entre Mossos i Policia Municipal

L'actuació va culminar amb el tancament, amb cadenat i soldadura, de les entrades de la nau.
L'actuació va culminar amb el tancament, amb cadenat i soldadura, de les entrades de la nau. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
26 d'agost del 2020
La Policia Municipal, en un dispositiu conjunt amb els Mossos d'Esquadra, va desallotjar aquest dimarts una nau situada al carrer Apol·lo de Terrassa on s'hi havien registrat, durant les últimes setmanes, diverses festes il·legals amb presència de persones arribades d'arreu de Catalunya. Segons informen a LaTorre fonts de la Policia Municipal, aquesta és la primera de pròximes actuacions per evitar aglomeracions i la celebració de festes il·legals a Terrassa.
 
L'acció va comptar amb la participació de set agents de la Policia Municipal i quatre de Mossos d'Esquadra. Es van identificar quatre persones que habitaven a la pròpia nau i se'ls va instar a abandonar-la. A demanda dels propis inquilins, es va donar un marge d'unes hores, i finalment a les quatre de la tarda es va tancar amb un cadenat de l'edifici i se'n van soldar totes les entrades.

L'ordre va arribar de l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa, que a través d'una resolució va ordenar el tancament. L'escrit argumentava que l'edifici no reuneix les condicions per a ser habitat, no compta amb instal·lacions anti-incendis i l'ús indegut de la nau amb l'agravant d'una situació de pandèmia. A més, la manipulació de la instal·lació elèctrica podia causar danys personals i materials.