Presó per a l'home acusat de matar la seva germana a Terrassa

Se l'acusa d'homicidi amb agreujant de parentiu i per lesions a la seva mare

L'home seria el responsable de la mort de la seva germana.
L'home seria el responsable de la mort de la seva germana. | Mossos
LaTorre
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 18:54h
L'home de 46 anys detingut aquest dissabte a Terrassa com a presumpte autor de la mort de la seva germana ha entrat aquest dimarts a presó. Així ho ha dictaminat el jutge de guàrdia dels Jutjats de la cocapital vallesana, que instrueix el cas. Se l'acusa d'homicidi amb agreujant de parentiu i per lesions lleus a la seva mare, que va resultar ferida en el mateix incident.

Els fets van tenir lloc aquest dissabte 22 d'agost cap a un quart de deu del vespre en un domicili situat a l'avinguda Josep Terradellas de la ciutat egarenca. En arribar al lloc, els agents van comprovar que la dona, de 46 anys, era morta, raó per la qual van detenir al seu germà, que es trobava a l'immoble, com a presumpte autor de l'homicidi.

L'home ja va ser condemna per maltractaments i amenaces lleus

El sospitós  ja tenia antecedents de violència familiar, el van condemnar per maltractament i amenaces lleus a la seva germana, ara difunta. Els fets es remunten a l'1 de maig de 2019, a través d'un judici ràpid.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en concret, el jutjat d'Instrucció 4 de Terrassa va celebrar aquesta vista i es va determinar una pena de sis mesos de presó que l'acusat va commutar per l'ingrés a un centre de desintoxicació i una ordre d'allunyament de mig any que ja va complir.