Endesa finalitza les obres per ampliar la capacitat de la xarxa elèctrica de Terrassa

S'inverteixen més de 200.000 euros i es reforça la qualitat del subministrament a més 5.000 clients

Obres realitzades a Terrassa per l'empresa Endesa per a la millora de la seva xarxa elèctrica
Obres realitzades a Terrassa per l'empresa Endesa per a la millora de la seva xarxa elèctrica | Endesa
LaTorre
12 d'agost del 2020
Endesa ha donat per finalitzades les obres de millora de la seva xarxa elèctrica de mitjana tensió a Terrassa. Els treballs ha dut per objectiu duplicar la capacitat de transport d'energia, reforçant així la qualitat del subministrament a més de 5.000 clients de la ciutat.

Tal com han indicat des de la companyia, aquesta actuació, que ha suposat una inversió de més de 207.000 euros, ha consistit en ampliar d'11 kV a 25 i això ha possibilitat, no només esponjar les càrregues, sinó que també atendre eventuals puntes de consum i donar resposta a nous subministraments que hi pugui haver en el futur.

Per portar a terme el canvi s’ha hagut de substituir més d’1,5 quilòmetres de cablejat de dues línies subterrànies de la ciutat. En concret, els treballs, que s’han realitzat a la carretera de Rubí, a la plaça de Jaume Jover, al carrer Pare Font i al carrer Sant Francesc.

Endesa ha afirmat que aquestes actuacions formen part del conjunt d'intervencions que l'empresa promou amb l'objectiu de millorar les seves infraestructures i del subministrament elèctric al Vallès Occidental. Així mateix, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions de la companyia a les darreres tecnologies del sector.